Teken voor “Wagen in, gsm uit” en maak kans op 2 jaar gratis privateleasewagen!

Op slechts enkele jaren tijd hebben gsm’s zich diep in onze maatschappij geworteld. We kunnen niet meer zonder. De deur uitgaan zonder gsm of smartphone op zak? Liever niet. We moeten – en willen – op elk moment bereikbaar zijn. Maar op sommige momenten laten we hem toch beter aan de kant …

Zeker in het verkeer. We hebben het allemaal al gezien: wagens die blijven staan voor een groen licht of die net doorrijden in een file terwijl de andere wagens stoppen. Of erger: die andere weggebruikers niet opmerken. Bijvoorbeeld omdat de bestuurder ‘superdringend’ een sms moet versturen. Helaas is het de oorzaak van meer dan één ongeval.

Iedereen is het er wellicht over eens dat we in het verkeer best #AltijdAlert zijn en ons focussen op de weg en de andere weggebruikers. Wereldkampioene turnen Nina Derwael engageert zich alvast om haar gsm in de wagen niet te gebruiken. Misschien hebt u haar al gezien op tv of op een van de billboards bij het Brussels Motor Show …

Nina is #AltijdAlert. En u?

Engageert u zich om gsm-vrij te rijden? En tekent u het charter? Dan kunt u deelnemen aan een wedstrijd. Maak kans op 2 jaar een gratis VW Golf van Safe Lease of een van de drie duotickets voor een tochtje in de Baloise Insurance-luchtballon. Een mooie beloning voor uw engagement. Deelnemen kan tot en met 29 februari 2020. Veel succes!

Ga voor veiliger verkeer en teken het charter op www.altijdalert.be.

Vraag ook uw familie, vrienden en buren om te tekenen. Hoe meer mensen zich engageren voor #AltijdAlert, hoe veiliger het verkeer wordt. Daar hebben we allemaal baat bij. Van harte bedankt!

 


Zakenkantoor Gebruers & Ghoos